Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Bio, raw, vegan

Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte de in, pisate, bio 150g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

126 lei
Descriere
Este o planta erbacee, anula, care prezinta o tulpina inalta de pana la 1 metru, cilindrica, ramificata sau nu, in functie de varietate. Specia este originara din zona mediteraneana si Asia de Sud-Vest si din zona Caucazului.
Inul se caracterizeaza printr-o capacitate ridicata de a prelua cadmiul din sol si de al acumula in seminte. In plus, el mai contine si unii antinutrienti, precum acid fitic si linatina.
Inul contine de circa 800 de ori mai multe lignane decat orice alte seminte.
Semintele de in pisate contin: 10 % mucilage in celulele epidermice, 35-45 % ulei gras in cotiledoane, 20-25 % proteine, heterozide ceanogenetice, derivati polifenolici, substante minerale - fosfor, magneziu, potasiu si fier.
Semintele de in pisate pot fi consumate fie intregi, fie macinate. Acestea pot fi puse in mancare, in supe, salate, iaurt, iar cantitatea recomandata este de o lingurita pe zi. Semintele de in pisate trebuie pastrate in frigider si nu mai mult de 90 zile. O lingura de seminte macinate are in jur de 36 calorii, iar una de seminte intregi are in jur de 50 calorii.
Ingrediente: 100% semin?e de in pisate bio din agricultura ecologica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura