Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Bio, raw, vegan

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte de pin, raw 100 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3441 lei
Brand
Deco Italia
Descriere
Specie de arbore indigen, ce poate atinge inaltimea de 40 - 50 metri si o longevitate de 600 de ani.
Var cu bradul, pinul este mai bogat in rasina si are o putere terapeutica mai mare. Mugurii sai, care apar aproape concomitent cu cei ai bradului sunt o adevarata colectie de substante vindecatoare.

Mugurii de pin contin uleiuri volatile cu proprietati antiseptice, antiinflamatorii si expectorante, tanin care reduce durerea si iritatiile, alcooli si rasini cu un efect balsamic in tuse, bronsite si alte afectiuni respiratorii, flavonoizi, vitamina C. In plus, mugurii sunt bogati in acid ascorbic, pinitol si un principiu amar, pinipicrozida. Ceaiul de pin areproprietati diuretice, dar si antiinflamatorii si antiseptice ale cailor respiratorii si urinare, iar mugurii de pin sunt un agent cicatrizant. Datorita substantelor active pe care le contine, pinul este eficient mai ales in afectiuni respiratorii, renale si in reumatism.

Semintele de pin raw sunt surse importante de fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, cupru, mangan, tiamina, riboflavina, niacina, folati, colina si vitamina E. De asemenea, acestea reprezinta o buna sursa de proteine si calorii.

Semintele de pin sunt des folosite la prepararea pesto-ului genovez, in orez, la prepararea hummus-ului, la salata de varza (inclusiv cea rosie), sau chiar, consumate ca gustare, crude.

Ingrediente: seminte de pin 100 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura